تبلیغات
تنها نمون بیا اینجا Don't be alone, come here - دسر های ماه مبارک رمضان-طرز تهیه حلوا با شیره گندم

"آنچه میماند اثر ماست"

دسر های ماه مبارک رمضان-طرز تهیه حلوا با شیره گندم

نویسنده :M S.J
تاریخ:شنبه 22 خرداد 1395-07:10 ق.ظ

Wheat halwa / Godhumai halwa
Recipe Cuisine: Indian  |  Recipe Category: Sweets
Prep Time: 8 hrs/ overnight soaking    |  Cook time: 45 mins    |  Makes: 15 small squares

Ingredients
Whole wheat  - 1/2 cup
Sugar - 1 & 1/2 cup
Cashew nut - 8
Ghee - 3/4 cup
 طرز تهیه این حلوا
گندم ها راشسته به مدت 24 ساعت خیسانده آبکشی نموده به دو صورت میتوان عمل نمود یا از همین مرحله وارد باقی مراحل پخت شد یا اینکه گندم ها را در دستمال مرطوب قرار داده تا جوانه بزنند و در سایه مطلق رشد چند سانتی ای نمایید تا سایه سفیدی داشته باشند که در این صورت شکر یا لازم نیست یا خیلی کم نیاز میشود. گندم ها را با 1/2 فنجان آب روی حرارت ملایمی قرار داده تا رنگ سفیدشان را ببینید و سپس با صافی آنها را صاف مینماییم تفاله باقی مانده را نیز با 1/2 فنجان آب دوباره پخته و سپس با صافی صاف نموده. شیره گندم بدست آمده را به مدت 30 دقیقه کنار میگذاریم و آب جمع شده روی مواد را با نی خارج مینماییم.
یک قاشق روغن در تابه دیگر ریخته و بادام ها در آن تفت میدهیم و کنار میگذاریم سپس در همان ظرف میتوان شکر را بریزید.
اگر گندم ها را سبز نکرده اید=1/2فنجان  شکر را با یک قاشق آب با حرارت ملایم آب کرده مداوم هم زده اجازه میدهیم  غلیظ شود یک فنجان آب سرد داخلش ریخته ولی مواظب باشید که با فوران آب نسوزید و مرتب همزده تا شکر در آب حل شود ادامه دهید تا قوام لازم بدست آید و بین انگشتانتان میزان قوام شکر را تست نمایید.حتما میزان شعله کم باشد تا شکر نسوزد و تلخ نگردد که در انتها حلوای تلخ مزه نداشته باشید.
 بعد از این مرحله آرام شیره گندم را به شکر اضافه نموده و همچنان به م زدن ادامه میدهیم تا رنگ حلوا چند درجه تیره تر شود ولی نباید بسوزد. حالا روغن را قاشق قاشق اضافه نمایید. اول یک قاشق همزده و سپس قاشق بعدی را اضافه نماییدتا جایی که دیگر حلوا روغن جذب نکند هرگز شعله را زیاد نکنید صبور بودن کلید موفقیت شماست.
 حالا بادامهای برشته را نیز اضافه نموده ولی نباید شعله را خاموش نماید همچنان به همزدن ادامه دهید تا دانه های سفید رنگی در حلوا مشاهده نمایید و حلوا مقداری روشن تر شود. حالا حلوا را در ظرف مورد نظرتان ریخته در یخچال قرار داده تا خنک شود و سپس برش دهید.
نوش جان
See more at: http://www.rakskitchen.net/2014/10/godhumai-halwa-recipe-wheat-halwa.html#sthash.MNtM182W.dpuf

Wheat halwa / Godhumai halwa

Recipe Cuisine: Indian  |  Recipe Category: Sweets
Prep Time: 8 hrs/ overnight soaking    |  Cook time: 45 mins    Makes: 15 small squares

Ingredients

Whole wheat (used Samba godumai) - 1/2 cup

Sugar - 1 & 1/2 cup

Cashew nut - 8

Ghee - 3/4 cup
- See more at: http://www.rakskitchen.net/2014/10/godhumai-halwa-recipe-wheat-halwa.html#sthash.MNtM182W.dpuf

Wheat halwa / Godhumai halwa

Recipe Cuisine: Indian  |  Recipe Category: Sweets
Prep Time: 8 hrs/ overnight soaking    |  Cook time: 45 mins    Makes: 15 small squares

Ingredients

Whole wheat (used Samba godumai) - 1/2 cup

Sugar - 1 & 1/2 cup

Cashew nut - 8

Ghee - 3/4 cup
- See more at: http://www.rakskitchen.net/2014/10/godhumai-halwa-recipe-wheat-halwa.html#sthash.MNtM182W.dpuf


نوع مطلب : آشپزی 

داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.