تبلیغات
تنها نمون بیا اینجا Don't be alone, come here - دسر های ماه مبارک رمضان-طرز تهیه حلوای جدید

"آنچه میماند اثر ماست"

دسر های ماه مبارک رمضان-طرز تهیه حلوای جدید

نویسنده :M S.J
تاریخ:سه شنبه 18 خرداد 1395-07:05 ق.ظ

دسر های ماه مبارک رمضان
طرز تهیه حلوای جدید
حلوا:
آرد گندم یا مخلوط با آرد نخودچی
از هر کدام یک پیمانه،
روغن یا مخلوط با خامه از هرکدام یک پیمانه،
 آب سه پیمانه،
 شکر  دو پیمانه،
زعفران به میزان لازم،
 هل 5 عدد،
گلاب نصف پیمانه
پودر گردو
، پودرپسته و پودر نارگیل به میزان لازم.


آرد گندم الک شده رو در تابه با شعله کم، تفت میدهیم تا رنگ آن تغییر محسوسی کند ولی مراقب باشید نسوزد. آرد نخودچی رو به دلخواه اضافه نموده و خیلی کم تفت میدهیم . روغن مایع رابه مواداضافه مینماییم و شعله را اندکی بیشتر کرده و تفت میدهیم و به دلخواه خامه را اضافه مینماییم و به هم زدن ادامه میدهیم. شهد را که از پیش تهیه کرده ایم به مواد افزوده و بلافاصله محکم هم میزنیم شعله را کمتر کرده و به هم زدن ادامه میدهیم. تابه رو با دو دستگیره در دست گرفته و بصورت افقی به طرفین حرکت میدهیم تا اینکه تمام مواد با هم به طرفین حرکت کنند و خودشون رو بگیرند. اگر فکر میکنید شیرینی مناسب نیست شهد را مجدد درست کرده و دوباره به مواد که روی حرارت قرار دارند اضافه نمایید. میتوانید در سینی به روش سنتی پهن کرده و تزیین نمایید یا اینکه بصورت گلوله های گرد در آورده و در پودر های مختلف به رنگهای مختلف بغلتانید. در انتها با پودرهای گردو، پسته و نارگیل تزیین نمایید.
طرز تهیه شهد:
شهد را باید قبل از حلوا آماده کرده باشید، آب را با شکر یا مخلوطی از عسل و هل های دو نیم شده و زعفران روی شعله قرار داده تا به جوش بیایند و غلیظ شوند و عطر هل خارج گردد از پودر هل نیز میتوان استفاده نمود.
( برای از بین نرفتن عطر) در انتها گلاب را نیز اضافه مینماییم(حدوداً بیست دقیقه تا نیم ساعت).

نوش جان




نوع مطلب : آشپزی 

داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.